Pentru cotlet de porc gradinaresc carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se sareaza si se bat putin. Morcovii se curata, se spala si se taie in forma de bastonase.
Pentru cotlet de porc gradinaresc carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se sareaza si se bat putin. Morcovii se curata, se spala si se taie in forma de bastonase. Conopida se curata, se spala, se tine in apa rece cu sare si se desface bucatele. Rosiile se spala si se taie jumatati sau sferturi. Fasolea verde si mazarea verde proaspata se curata, se spala, se fierb separat in apa cu sare (cele conservate se scurg de lichid si se trec sub jet de apa rece). Faina se cerne. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Conopida se fierbe in apa cu sare. Bucatile de cotlet se trec prin faina si se inabusa in 25 g ulei cu 25 ml apa. Morcovii se inabusa in 25 g ulei cu 100 ml apa; cand sunt aproape gata se adauga conopida, fasole, mazare, sare, piper, cca 50 ml apa si se fierb inabusit 5 minute. Cand legumele sunt fierte se aseaza intr-o tava; deasupra se pun bucatile de cotlet si pe fiecare bucata cate o felie de rosie, se stropesc cu vin si se introduc la cuptor 5 minute.
Cotletul de porc gradinaresc se serveste cald, cu unt si patrunjel verde deasupra.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeSe ung folie de napolitana cu branza topita.E mai bine sa ungem partea cu patratele mici, altfel va fi nevoie de mai mult de...
Aperitiv cu foi de napolitane si carne tocata
Comentarii