Pentru cotlet de porc gradinaresc carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se sareaza si se bat putin. Morcovii se curata, se spala si se taie in forma de bastonase.
Pentru cotlet de porc gradinaresc carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se sareaza si se bat putin. Morcovii se curata, se spala si se taie in forma de bastonase. Conopida se curata, se spala, se tine in apa rece cu sare si se desface bucatele. Rosiile se spala si se taie jumatati sau sferturi. Fasolea verde si mazarea verde proaspata se curata, se spala, se fierb separat in apa cu sare (cele conservate se scurg de lichid si se trec sub jet de apa rece). Faina se cerne. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Conopida se fierbe in apa cu sare. Bucatile de cotlet se trec prin faina si se inabusa in 25 g ulei cu 25 ml apa. Morcovii se inabusa in 25 g ulei cu 100 ml apa; cand sunt aproape gata se adauga conopida, fasole, mazare, sare, piper, cca 50 ml apa si se fierb inabusit 5 minute. Cand legumele sunt fierte se aseaza intr-o tava; deasupra se pun bucatile de cotlet si pe fiecare bucata cate o felie de rosie, se stropesc cu vin si se introduc la cuptor 5 minute.
Cotletul de porc gradinaresc se serveste cald, cu unt si patrunjel verde deasupra.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiEu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouAm vazut aceasta tarta la Corina (multumesc mult pentru reteta :*) acum foarte mult timp si am zis ca intr-o...
Aperitiv tarta cu cartofi in aluat, bacon si mozzarellaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii