Pentru cotlet de porc gradinaresc carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se sareaza si se bat putin. Morcovii se curata, se spala si se taie in forma de bastonase.
Pentru cotlet de porc gradinaresc carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se sareaza si se bat putin. Morcovii se curata, se spala si se taie in forma de bastonase. Conopida se curata, se spala, se tine in apa rece cu sare si se desface bucatele. Rosiile se spala si se taie jumatati sau sferturi. Fasolea verde si mazarea verde proaspata se curata, se spala, se fierb separat in apa cu sare (cele conservate se scurg de lichid si se trec sub jet de apa rece). Faina se cerne. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Conopida se fierbe in apa cu sare. Bucatile de cotlet se trec prin faina si se inabusa in 25 g ulei cu 25 ml apa. Morcovii se inabusa in 25 g ulei cu 100 ml apa; cand sunt aproape gata se adauga conopida, fasole, mazare, sare, piper, cca 50 ml apa si se fierb inabusit 5 minute. Cand legumele sunt fierte se aseaza intr-o tava; deasupra se pun bucatile de cotlet si pe fiecare bucata cate o felie de rosie, se stropesc cu vin si se introduc la cuptor 5 minute.
Cotletul de porc gradinaresc se serveste cald, cu unt si patrunjel verde deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii