Cotletele de porc se spala, se zvanta si se sareaza. Se rumenesc pe ambele parti in ulei incins, timp de zece minute. Se adauga in uleiul incins sucul
Cotletele de porc se spala, se zvanta si se sareaza. Se rumenesc pe ambele parti in ulei incins, timp de zece minute. Se adauga in uleiul incins sucul celor doua lamai si coaja lor rasa. Se lasa la inabusit timp de cinci minute si dupa aceea se sting cu un pahar de vin rosu. Se potriveste de sare si de piper si se acopera vasul cu un capac. Se lasa sa fiarba timp de 10-15 minute.
Cand este gata, se orneaza cu hasmatuchi si se servesc cu cartofi noi prajiti si cu salata.
Alte mancaruri retete recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciuperci umplute
Inainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lutPizza cu sparanghel este o reteta simpla care se face foarte rapid si este foarte gustoasa!
Pizza cu sparanghelNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaBudinca de malai cu branza de vaci este o prajitura delicioasa si sanatoasa cu branza, potrivita pentru copii. Se prepara...
Budinca de malai cu branza de vaciTortul Dimplomat are avantajul de a fi o reteta de tort foarte versatila. Se prepara foarte usor si poate fi facut cu...
Tort Diplomat a la AdrianaSe bat ouale cu zaharul, pana can acesta se topeste de tot. Adaugam uleiul putin cate putin, iaurtul, sucul si coaja de...
Briose cu cacaoRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii