Cotlet de porc in sos acrisor

Cotletele de porc se spala, se zvanta si se sareaza. Se rumenesc pe ambele parti in ulei incins, timp de zece minute. Se adauga in uleiul incins sucul

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc
  • 3 linguri de ulei
  • o lingura de unt
  • 2 lamai
  • un pahar cu vin rosu
  • o lingura de hasmatuchi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cotletele de porc se spala, se zvanta si se sareaza. Se rumenesc pe ambele parti in ulei incins, timp de zece minute. Se adauga in uleiul incins sucul celor doua lamai si coaja lor rasa. Se lasa la inabusit timp de cinci minute si dupa aceea se sting cu un pahar de vin rosu. Se potriveste de sare si de piper si se acopera vasul cu un capac. Se lasa sa fiarba timp de 10-15 minute.
Cand este gata, se orneaza cu hasmatuchi si se servesc cu cartofi noi prajiti si cu salata.

Alte mancaruri retete recomandate

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc