Varza dulce se taie subtire si se pune intr-un vas cu apa si sare, sa fiarba 20 de minute. Dupa ce a fiert, se scoate si se scurge de apa. Separat se
Varza dulce se taie subtire si se pune intr-un vas cu apa si sare, sa fiarba 20 de minute. Dupa ce a fiert, se scoate si se scurge de apa. Separat se pune untul pe foc, intr-un vas, se adaga otet, sare, piper si in final varza. Se acopera vasul cu un capac si se lasa la fiert aproximativ 2 ore. Cotletele se pun pe gratar la fript si apoi se aranjeaza pe un platou peste varza pregatita anterior.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Chiftele

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii