• lasati cotletul la marinat timp de 2 ore in ulei de masline, vin rosu calitativ si sare• vidati
• lasati cotletul la marinat timp de 2 ore in ulei de masline, vin rosu calitativ si sare
• vidati cotletul folosind aparatul de vidare FoodSaver, dupa ce l-ati asezonat in prealabil cu nucsoara, piper cayenne si sare dupa gust
• spanacul congelat il dati intr-un clocot
• introduceti cotletul in aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Inox la 56,5 grade Celsius pentru 3 ore, pentru a-l avea perfect medium
• scurgeti spanacul si caliti-l in unt cu usturoi, sare si pesto
• scurgeti-l din nou si adaugati-l in blender impreuna cu semintele de dovleac si branza mascarpone
• mixati pana obtineti o crema pufoasa, omogena
• treceti-o printr-o sita pentru a fi fina
• scoateti cotletul de vita din aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Inox si lasati-l sa se odihneasca cca 30 min
• sotati-l apoi in unt si putin ulei
• se serveste medium.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide Supreme depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori mai mult decat esentiali.
Pentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visineChiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Chiftele de cartofi cu dovlecelTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniPrajitura cu cirese sau cu visine este foarte usor de pregatit dar delicioasa! Blatul pufos are in el fructe aromate dar asta...
Prajitura cu cirese sau visineEste o prajitura cu gust intens de ciocolata si in care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon.
Negresa cu branza si ciresePrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visine
Comentarii
Adaugă comentariu