Dezoseaza cotletul. Pune intr-o oala mai mare carnea, osul, zarzavatul curatat si taiat bucati mai mari. Toarna apa in oala, incat sa acopere ingredie
Dezoseaza cotletul. Pune intr-o oala mai mare carnea, osul, zarzavatul curatat si taiat bucati mai mari. Toarna apa in oala, incat sa acopere ingredientele. Condimenteaza cu sare si piper boabe, inabuse carnea si zarzavaturile sub capac. Scoate carnea din supa, strecoara zeama si serveste-o separat. Lasa carnea sa se raceasca si feliaz-o. Desparte galbenusurile de albusuri si amesteca galbenusul cu frisca, bere si faina. Condimenteaz-o cu vegeta. La sfarsit adauga spuma de albus. Trece feliile de carne prin aceasta pasta, dupa care prajeste-le in mult ulei incins. Scurge grasimea in exces.
Alte preparate culinare recomandate
Friptura de vita si ciuperci
tocanita de pui
tocanita de pui
tocanita de pui
tocanita de pui
tocanita de pui
Dovlecei umpluti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii