Dezoseaza cotletul. Pune intr-o oala mai mare carnea, osul, zarzavatul curatat si taiat bucati mai mari. Toarna apa in oala, incat sa acopere ingredie
Dezoseaza cotletul. Pune intr-o oala mai mare carnea, osul, zarzavatul curatat si taiat bucati mai mari. Toarna apa in oala, incat sa acopere ingredientele. Condimenteaza cu sare si piper boabe, inabuse carnea si zarzavaturile sub capac. Scoate carnea din supa, strecoara zeama si serveste-o separat. Lasa carnea sa se raceasca si feliaz-o. Desparte galbenusurile de albusuri si amesteca galbenusul cu frisca, bere si faina. Condimenteaz-o cu vegeta. La sfarsit adauga spuma de albus. Trece feliile de carne prin aceasta pasta, dupa care prajeste-le in mult ulei incins. Scurge grasimea in exces.
Alte preparate culinare recomandate
Friptura de vita si ciuperci
tocanita de pui
tocanita de pui
tocanita de pui
tocanita de pui
tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseretete de post creative Bune, bune de tot, daca nu le-as fi facut eu, nu mi-as fi dat seama ca nu sunt cu carne ! Gustul...
Chiftele din ovaz si quinoaIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii