Dezoseaza cotletul. Pune intr-o oala mai mare carnea, osul, zarzavatul curatat si taiat bucati mai mari. Toarna apa in oala, incat sa acopere ingredie
Dezoseaza cotletul. Pune intr-o oala mai mare carnea, osul, zarzavatul curatat si taiat bucati mai mari. Toarna apa in oala, incat sa acopere ingredientele. Condimenteaza cu sare si piper boabe, inabuse carnea si zarzavaturile sub capac. Scoate carnea din supa, strecoara zeama si serveste-o separat. Lasa carnea sa se raceasca si feliaz-o. Desparte galbenusurile de albusuri si amesteca galbenusul cu frisca, bere si faina. Condimenteaz-o cu vegeta. La sfarsit adauga spuma de albus. Trece feliile de carne prin aceasta pasta, dupa care prajeste-le in mult ulei incins. Scurge grasimea in exces.
Alte preparate culinare recomandate
Friptura de vita si ciuperci
tocanita de pui
tocanita de pui
tocanita de pui
tocanita de pui
tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii