Cotlet surpriza cu branza si sos

Pentru cotlet surpriza cu branza si sos alegeti cotlete frumoase, ungeti-le cu putin ulei, indepartati eventualele parti grase, dati-le cu putin piper si boia de ardei.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cotlete
  • sare
  • boia
  • piper
  • untura
  • sos de friptura
  • 2 linguri de branza rasa
  • 2 linguri de pesmet
  • unt

Mod de preparare

Pentru cotlet surpriza cu branza si sos alegeti cotlete frumoase, ungeti-le cu putin ulei, indepartati eventualele parti grase, dati-le cu putin piper si boia de ardei dulce pe ambele parti. Lasati-le 10 minute la frigider, dupa care le puneti la fript in putina grasime. Cand cotletele sunt gata, puneti-le intr-o cratita mai larga, turnati peste ele sosul de friptura (eventual un sos condimentat), puneti branza rasa si pesmetul. Lasati-le la foc mic 10 minute si serviti cotletele decorate cu cite un cubulet de unt tavalit in patrunjel tocat. Alaturi, in sosiera, puneti si sosul din tava, pe care l-ati combinat cu un pahar mic de apa rece, l-ati lasat sa fiarba 5 minute si l-ati trecut prin strecuratoare.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci