Pentru cotlet surpriza cu branza si sos alegeti cotlete frumoase, ungeti-le cu putin ulei, indepartati eventualele parti grase, dati-le cu putin piper si boia de ardei.
Pentru cotlet surpriza cu branza si sos alegeti cotlete frumoase, ungeti-le cu putin ulei, indepartati eventualele parti grase, dati-le cu putin piper si boia de ardei dulce pe ambele parti. Lasati-le 10 minute la frigider, dupa care le puneti la fript in putina grasime. Cand cotletele sunt gata, puneti-le intr-o cratita mai larga, turnati peste ele sosul de friptura (eventual un sos condimentat), puneti branza rasa si pesmetul. Lasati-le la foc mic 10 minute si serviti cotletele decorate cu cite un cubulet de unt tavalit in patrunjel tocat. Alaturi, in sosiera, puneti si sosul din tava, pe care l-ati combinat cu un pahar mic de apa rece, l-ati lasat sa fiarba 5 minute si l-ati trecut prin strecuratoare.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii