Cotlet umplut cu carnati

Pentru aceasta delicioasa reteta de cotlet umplut cu carnati aveti nevoie de cotlet de miel, carnati subtiri, ulei, ceapa, usturoi, morcovi si verdeata.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cotlet
  • 1 kg carnati subtiri
  • ulei
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 morcov
  • sare
  • marar verde

Mod de preparare

Se dezoseaza carnea si se strapunge mijlocul ei cu un cutit lung si ascutit pentru a o pregati pentru friptura. Se desface putin taietura si se introduce carnatul. Se sareaza, se pipereaza si se prajeste cotletul in ulei incins. Se adauga ceapa, usturoiul tocate marunt si morcovii taiati rondele. Se lasa totul la fiert in ulei, peste care se adauga putina apa. Se prajeste apoi la flacara mare sau la cuptor. Dupa ce e gata sosul pentru friptura se strecoara prin sita si se presara cu marar tocat.


Mancarea se serveste calda.

Alte retete culinare:

Drob

Sarmale de post

Ciorba de miel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori