Crestam cotletul cu un cutit ascutit, cu miscari din dreapta spre stanga adancim crestaturile. Taiem ceafa de porc si slanina in bucatele si le ameste
Crestam cotletul cu un cutit ascutit, cu miscari din dreapta spre stanga adancim crestaturile. Taiem ceafa de porc si slanina in bucatele si le amestecam cu cascavalul si condimentele. Umplem crestaturile si le fixam cu scobitori. Cotletele astfel pregatite le presaram cu restul condimentelor si le ungem cu ulei. Le punem pe gratar si le preparam la jaratic mediu 5-5 minute pe fiecare parte. Servim cu salata de rosii si catraveti.
Alte retete recomandate
Mazare cu pui
Mazare cu piept de pui
Mazare cu sos

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii