Deoarece cotletul meu era gros si nu stiam cat de batran a fost porcul , care l-a furnizat, am preferat da-l marinez. L-am presarat cu mirodenii pisa
Deoarece cotletul meu era gros si nu stiam cat de batran a fost porcul , care l-a furnizat, am preferat da-l marinez. L-am presarat cu mirodenii pisate dar nu cu sare ,si am turnat vin alb, bun. Dupa cateva ore l-am intors si pe cealalta parte. Am inceput cu garnitura: -- Am incalzit cuptorul bine ---Am curatit legumele ,le-am taiat si pus la scurs si apoi le-am taiat bastonase ca pe cartofi (grosimea 1 cm patrat. --Am pus legumele in tava unsa si amturnat deasupra 2 linguri ulei . Le-am amestecat ca toate sa se unga. --Se acopera tava cu foliile de aluminiu ce se fixeaza sub marginile tavii, si se da la cuptor 30 min. Intre timp se pregateste cotletul: Se fac transversal 12-13 taieturi care nu patrunda pana jos.(taietutile se fac cam la 1-1,5 cm distanta) Se impacheteaza branza in jambon si aceste pachetele se pun in crestaturi, cu branza in jos. Se pune si o foaie mica de dafin. Jambonul pregatit se pune in tava cu legume, pe care le-am ravasit putin ca sa se coaca uniform dupa ce s-au scos foliile. Se mai lasa 40min. Este foarte gustos, umplutura si legumele dand carnii o savoare deosebita.
Se serevste cald. Reteta Cotlet umplut pe pat de legume a fost propusa de Higeia pe forum culinar.ro Alte retete cu cotlet de porc gasiti aici: Cartofi cu cotlet de porc la gratar, Cotlet de porc cu varza rosie si sampanie, Cotlet de porc cu sos de vin
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii