Cotletele se fierb, dupa care se taie in felii. Separat se rumenesc in untdelemn cepele taiate in rondele, se adauga mustarul si smintina, se amestec
Cotletele se fierb, dupa care se taie in felii. Separat se rumenesc in untdelemn cepele taiate in rondele, se adauga mustarul si smintina, se amesteca si se lasa sa dea intr-un clocot si se toarna peste cotletele fierte. Merele curatate de coaja, taiate in cubulete se fierb in apa, dupa care se paseaza pina ce se obtine un piureu ce se serveste alaturi de cotlete
Alte retete recomandate
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacVreti si voi un mic dejun sau chiar si o cina sanatoasa cu paine, oua si sunca si fara pic de ulei? Suna bine, nu-i asa? Cu...
Mic dejun cu Breville Panini MakerDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii