Cotletele de miel in iaurt se gatesc usor si rapid. Pentru prepararea lor aveti nevoie de carne de miel, iaurt, malai, usturoi, ulei de masline si mirodenii.
Se amesteca un sos din toate ingredientele, mai putin nuca de cocos si carnea de miel. Aceasta se portioneaza si se pune intr-o tava. Se toarna peste carnea de miel sosul de iaurt si se lasa la rece pana a doua zi. Se pune apoi sosul marinat la fiert 15 minute, se adauga nuca de cocos si se mai lasa sa dea cateva clocote.
Se serveste sosul dintr-o sosiera, iar carnea cu garnitura de cus-cus sau orez cu legume si muraturi asortate.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Drob de pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii