Cotletele de la miel se taie si se ung cu unt fierbinte. Se rade apoi cascavalul si apoi se bate oul. Cotletele unse cu unt se dau prin branza rasa,
Cotletele de la miel se taie si se ung cu unt fierbinte. Se rade apoi cascavalul si apoi se bate oul. Cotletele unse cu unt se dau prin branza rasa, apoi prin ou batut si din nou prin branza si se pune pe gratarul fierbinte.
Se serveste cu sos de rosii.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Ardei umpluti
Friptura de vita la cuptor
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii