Cotlete de porc cu ceapa

Pentru aceasta retetea aveti nevoie de cotlete de porc, ceapa, bacon, cascaval, sare, piper si unt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 cotlete de porc
  • 5 cepe
  • 5 felii de bacon
  • 5 felii de cascaval
  • sare
  • piper
  • unt pentru uns vasul

Mod de preparare

Se bat cotletele de porc usor, apoi se cresteaza pe margini si se condimenteaza cu sare si piper. Se asaza pe fiecare cotlet cate o felie de bacon si una de cascaval. Se pun cotletele unul peste altul, intr-un vas uns cu unt. Ceapa se toaca marunt, se sareaza si se presara deasupra cotletelor, apoi se toarna 4-5 linguri de apa. Se acopera cu o folie de aluminiu, dupa care se introduce in cuptorul incins pentru 50 de minute. CU 15 minute inainte de a scoate tava, se inlatura folia de aluminiu.


Se serveste cu garnitura de cartofi sau orez.
Alte retete care contin carne:
Pulpe de pui la cuptor
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc