Untul se pune intr-un vas, pe foc iar dupa ce s-a infierbantat se pun cotletele. Se intorc pe ambele parti ca sa se albeasca, apoi se acopera cu un c
Untul se pune intr-un vas, pe foc iar dupa ce s-a infierbantat se pun cotletele. Se intorc pe ambele parti ca sa se albeasca, apoi se acopera cu un capac si se lasa pe foc mic. Se baga vasul la cuptor, la rumenit. Dupa ce cotletele s-au rumenit si s-au muiat, se scot si se pun pe un vas cald. In sosul ramas se pun ceapa si usturoiul taiate marunt, apoi se toarna otetul si se lasa sa fiarba pana ce scade complet. Se prepara sosul picant astfel: 1 ceapa mica se toaca marunt, se adauga 3 lingurite faina si o jumatate pahar otet. Se fierbe totul aproximativ 10 minute, apoi se adauga 1 castravete murat tocat marunt si mustar dupa gust. Se adauga sosul picant, peste cotlete si se lasa sa fiarba putin.
Mancarea se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Chiftele
Mancare de mazare cu sos de rosii
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasica
Comentarii