Untul se pune intr-un vas, pe foc iar dupa ce s-a infierbantat se pun cotletele. Se intorc pe ambele parti ca sa se albeasca, apoi se acopera cu un c
Untul se pune intr-un vas, pe foc iar dupa ce s-a infierbantat se pun cotletele. Se intorc pe ambele parti ca sa se albeasca, apoi se acopera cu un capac si se lasa pe foc mic. Se baga vasul la cuptor, la rumenit. Dupa ce cotletele s-au rumenit si s-au muiat, se scot si se pun pe un vas cald. In sosul ramas se pun ceapa si usturoiul taiate marunt, apoi se toarna otetul si se lasa sa fiarba pana ce scade complet. Se prepara sosul picant astfel: 1 ceapa mica se toaca marunt, se adauga 3 lingurite faina si o jumatate pahar otet. Se fierbe totul aproximativ 10 minute, apoi se adauga 1 castravete murat tocat marunt si mustar dupa gust. Se adauga sosul picant, peste cotlete si se lasa sa fiarba putin.
Mancarea se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Chiftele
Mancare de mazare cu sos de rosii
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcFeriti linia, bomboane ingrasatoare :))
Bomboane cu Nutella si alune de padureIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii