Cotlete de porc pane

Se bat cotletele usor cu ciocanul de lemn, se sareaza, se pipereaza, se dau prin oul putin batut, apoi prin faina, din nou prin ou, iar la urma prin p

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cotlete de porc
  • 2 oua
  • 2 linguri untura
  • 2 linguri faina
  • piper
  • sare
  • pesmet

Mod de preparare

Se bat cotletele usor cu ciocanul de lemn, se sareaza, se pipereaza, se dau prin oul putin batut, apoi prin faina, din nou prin ou, iar la urma prin pesmet. Se prajesc in untura incinsa la foc mic.
Se servesc cu cartofi prajiti, cu o salata oarecare sau cu muraturi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci