Taiati ceapa marunt si puneti-o intr-un vas cu laptele, buchetul aromat, sare si piper, dupa gust. Bateti cotletele cu ciocanul de snitele si apoi pu
Taiati ceapa marunt si puneti-o intr-un vas cu laptele, buchetul aromat, sare si piper, dupa gust. Bateti cotletele cu ciocanul de snitele si apoi puneti-le in vasul cu laptele si mirodeniile. Tineti vasul acoperit, la foc potrivit, 20-30 de minute sau pana cand carnea este bine fiarta.
Adaugati in sosul format tarhonul taiat marunt si lasati mancarea sa se raceasca 5 minute inainte de a o servi cu garnitura.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui Tocanita cu carne de vita si cartofi Ardei umpluti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii