Taiati ceapa marunt si puneti-o intr-un vas cu laptele, buchetul aromat, sare si piper, dupa gust. Bateti cotletele cu ciocanul de snitele si apoi pu
Taiati ceapa marunt si puneti-o intr-un vas cu laptele, buchetul aromat, sare si piper, dupa gust. Bateti cotletele cu ciocanul de snitele si apoi puneti-le in vasul cu laptele si mirodeniile. Tineti vasul acoperit, la foc potrivit, 20-30 de minute sau pana cand carnea este bine fiarta.
Adaugati in sosul format tarhonul taiat marunt si lasati mancarea sa se raceasca 5 minute inainte de a o servi cu garnitura.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui Tocanita cu carne de vita si cartofi Ardei umpluti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii