50 gr de unt se pun intr-o tigaie iar dupa ce s-a infierbantat se adauga cotletele. Se lasa sa se albeasca pe fiecare parte, iar cand incep sa se rum
50 gr de unt se pun intr-o tigaie iar dupa ce s-a infierbantat se adauga cotletele. Se lasa sa se albeasca pe fiecare parte, iar cand incep sa se rumeneasca, se adauga otetul, bulionul de rosii, castravetele taiat marunt si se lasa totul sa fiarba in cuptor. Mustarul se freaca cu 50 gr unt si cu 4 linguri apa calda. Se amesteca totul bine si se toarna peste cotlete. Se lasa la fiert inca 10 minute si se iau de pe foc.
Se servesc fierbinti.
Alte retete:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Mancare de mazare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii