Aceasta delicioasa reteta se prepara din spanac, rosii cherry, ciuperci, ceapa, unt, orez, supa, condimente, cotlete de porc si vin alb.
Se topeste untul si se pun la calit ceapa tocata marunt, orezul si se stinge totul cu supa. Se acopera vasul cu un capac si se lasa la inabusit 15 minute. Se amesteca spanacul cu rosiile taiate in jumatati si orez, sa condimenteaza si se lasa pe foc 1-2 minute. Cotletele se sterg, se pipereaza si se prajesc in ulei, pe fiecare parte. Se sareaza bine, apoi se scot si se pastreaza la cald. Se prajesc ciupercile feliate si feliile de ceapa, 4 minute, se adauga smantana, vinul si se da in clocot 2-3 minute.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci cu mamaliga

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii