1. se curata carenea de pielite si tendoane, se spala si se sterge de apa 2. se presara cu sare si piper si se unge cu miere 3. se pun cotletele intr-
1. se curata carenea de pielite si tendoane, se spala si se sterge de apa
2. se presara cu sare si piper si se unge cu miere
3. se pun cotletele intr-o tava si se coc la foc potrivit impreuna cu vinul si foile de dafin, pana cand carnea este patrunsa si frumos rumenita
4. se toaca ceapa marunt, dupa care se amesteca cu fisticul sfaramat, se adauga coaja de lamaie (razuita marunt), usturoiul zdrobit, si zeama de la lamaie stoarsa
5. amestecati bine si presarati peste carnea rumenita
6. se pune din nou tava in cuptorul incins si se mai lasa 5 minute la foc iute
se poate servi cu garnitura sa fasole verde, morcovi si masare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii