Se curata, se spala si se portioneaza crapul fara cap. Se sareaza feliile, se ung cu ulei si apoi se pun intr-o tava unsa cu ulei, dupa care se introd
Se curata, se spala si se portioneaza crapul fara cap. Se sareaza feliile, se ung cu ulei si apoi se pun intr-o tava unsa cu ulei, dupa care se introduc in cuptorul incins, unde se lasa la copt, pana se rumenesc. Se piseaza usturoiul, se adauga miezul de paine inmuiat in lapte si bine stors, apoi miezul de nuca macinat. Se amesteca si se adauga putin ulei. Se potriveste sosul la gust cu zeama de lamaie, piper si sare.
Pestele se serveste cu sos.
Alte retete:
Rulada de porc
Friptura de vita la cuptor
Piftie de curcan

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii