Se fierbe creierul, apoi se curata de pielite si se taie felii subtiri. Se lasa pe o farfurie, timp in care se pregatesc ciupercile astfel : se spala
Se fierbe creierul, apoi se curata de pielite si se taie felii subtiri. Se lasa pe o farfurie, timp in care se pregatesc ciupercile astfel : se spala in mai multe ape, se taie felii subtiri si se pun sa scada intr-un vas cu doua linguri de unt. Cand ciupercile s-au inmuiat bine, se adauga un sos facut din lapte si faina, sare si putin piper macinat. Se adauga apoi verdeata tocata fin, se lasa sa scada si, cand este gata, se incorporeaza feliile de creier. Se ia compozitia de pe foc si se pune in forme mici unse cu unt care se tin in cuptorul cald un sfert de ora ca sa se rumeneasca.
Se serveste in forme sau asezat pe o farfurie, inconjurat de frunze de salata verde si de felii de rosii.
Alte mancaruri cu ciuperci:
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Salata de ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii