Creier cu maioneza

Creierul cu maioneza este o mancare cu carne delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul se spala, se curata, se fierbe, se raceste si se taie bucati mici.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • creier de porc - 500 g
  • lamaie - 50 g
  • maioneza - 150 g
  • patrunjel verde - 1 legatura

Mod de preparare

Creierul cu maioneza este o mancare cu carne delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv.  Creierul se spala, se curata, se fierbe, se raceste si se taie bucati mici. Lamaia se spala si se stoarce. Creierul se stropeste cu sucul de lamaie si se amesteca cu maioneza.

Creierul cu maioneza se omogenizeaza si se decoreaza cu frunze de patrunjel verde.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci