Creierul de porc cu ciuperci este o mancare cu carne si legume delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul de porc se curata de membrana.
Creierul de porc cu ciuperci este o mancare cu carne si legume delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Creierul de porc se curata de membrana, se spala si se tine in apa rece. Ciupercile se curata, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Creierul se pune la fiert, apoi se raceste si se taie felii. Ciupercile se inabusa cu untul, sarea si piperul. Cand zeama de la ciuperci a scazut, se adauga ceapa taiata si se rumeneste totul. Se toarna vinul si se lasa sa scada. Dupa fierbere, acest sos se toarna peste creierul taiat felii.
Creierul de porc cu ciuperci se serveste cald sau rece.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinatePenne cu varza acra este o mancare de paste delicioasa si sanatoasa, ce se poate servi si pentru vegetarieni. Se curata ceapa...
Penne cu varza acraAdor galustele. Aluatul poate contine cartofi sau branza cu gris si mai ador combinatiile cu diferite fructe. De exemplu,...
Galuste cu prune
Comentarii