Se spala creierul si se curata de sange, apoi se pune la fiert in apa calda. Se scoate dupa cinci minute, se curata de pielite si se sareaza dupa s-a
Se spala creierul si se curata de sange, apoi se pune la fiert in apa calda. Se scoate dupa cinci minute, se curata de pielite si se sareaza dupa s-a taiat felii groase. Se pipereaza, se trece fiecare felie de creier prin aluat de clatite pregatite din ou, faina si lapte si se prajesc in ulei incins.
Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti si salata de sezon, stropita cu zeama de lamaie.
Alte retete romanesti:
Musaca de vinete
Galuste cu prune
Supa de galuste
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiEste pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot felul! Va invit...
Tocana de legume cu orezCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaRetete de suflet Mai aveam un pic de pesto in borcan asa ca m-am gandit sa il termin :D
Cod cu crusta de pesto cu sos de rosii la multicooker Crock PotSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii