Se spala creierul si se curata de sange, apoi se pune la fiert in apa calda. Se scoate dupa cinci minute, se curata de pielite si se sareaza dupa s-a
Se spala creierul si se curata de sange, apoi se pune la fiert in apa calda. Se scoate dupa cinci minute, se curata de pielite si se sareaza dupa s-a taiat felii groase. Se pipereaza, se trece fiecare felie de creier prin aluat de clatite pregatite din ou, faina si lapte si se prajesc in ulei incins.
Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti si salata de sezon, stropita cu zeama de lamaie.
Alte retete romanesti:
Musaca de vinete
Galuste cu prune
Supa de galuste
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii