Dupa ce s-a tinut in prealabil in apa rece, creierul se curata de pielita. Se pune apoi la fiert aproximativ 10 minute in apa fierbinte. Dupa ce s-a
Dupa ce s-a tinut in prealabil in apa rece, creierul se curata de pielita. Se pune apoi la fiert aproximativ 10 minute in apa fierbinte. Dupa ce s-a fiert, se scoate si se taie felii. Separat, se prepara un sos alb din unt si faina, stins cu lapte. Se lasa apoi sa dea doua-trei clocote si se toarna peste creier. Deasupra se presara verdeata tocata.
Se serveste cald.
Alte retete care contin carne:
Friptura de vita la cuptor Tocanita de pui Placinta cu dovleac

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii