Se tine creierul in apa rece o ora. Se curata de pielita si se pune la fiert cu apa calda si putina sare timp de 15-20 minute. Se scurge apa, se lasa
Se tine creierul in apa rece o ora. Se curata de pielita si se pune la fiert cu apa calda si putina sare timp de 15-20 minute. Se scurge apa, se lasa sa se raceasca, apoi se taie felii de grosimea degetului, se sareaza, se da prin ou, apoi prin faina, din nou prin ou si apoi prin pesmet. Se prajeste in ulei fierbinte.
Se serveste cu sote de mazare, morcovi sau fasole verde

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii