Pentru creier taranesc cu marar creierul se curata, se spala si se tine in apa rece inainte de a fi pregatit. Dupa fierbere, se raceste si se taie felii.
Pentru creier taranesc cu marar creierul se curata, se spala si se tine in apa rece inainte de a fi pregatit. Dupa fierbere, se raceste si se taie felii. Ouale se spala, se sparg si se amesteca bine cu telul intr-un vas. Mararul verde se curata, se spala si se taie fin. Creierul se rumeneste putin in uleiul incins. Se adauga ouale batute si mararul. Se amesteca usor. Se presara sarea si piperul.
Creierul taranesc cu marar se serveste cald.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii