Creier taranesc cu marar

Pentru creier taranesc cu marar creierul se curata, se spala si se tine in apa rece inainte de a fi pregatit. Dupa fierbere, se raceste si se taie felii.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • creier - 500 g
  • oua - 4 bucati
  • ulei - 100 ml
  • marar verde - 1 legatura
  • sare si piper

Mod de preparare

Pentru creier taranesc cu marar creierul se curata, se spala si se tine in apa rece inainte de a fi pregatit. Dupa fierbere, se raceste si se taie felii. Ouale se spala, se sparg si se amesteca bine cu telul intr-un vas. Mararul verde se curata, se spala si se taie fin. Creierul se rumeneste putin in uleiul incins. Se adauga ouale batute si mararul. Se amesteca usor. Se presara sarea si piperul.

Creierul taranesc cu marar se serveste cald.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori