Se pregateste umplutura astfel: carnea inabusita cu ceapa se trece prin masina de carne si se amesteca cu 1-2 oua, sare, piper, verdeata. Se fierb car
Se pregateste umplutura astfel: carnea inabusita cu ceapa se trece prin masina de carne si se amesteca cu 1-2 oua, sare, piper, verdeata. Se fierb cartofii intregi, se curata de coaja, se trec prin masina, se amesteca cu o lingura faina si 1-2 oua. Se rastoarna aceasta coca pe o planseta, peste un strat de faina. Se ruleaza si se taie bucati egale. Fiecare bucata se intinde in forma patrata. In mijlocul patratului pe diagonala se asaza umplutura. Se ruleaza acoperind bine carnea, pe toata suprafata. Se dau prin ou si pesmet si se prajesc in grasime incinsa.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePentru azi n-am avut alta inspiratie,asta m-a lovit,asta am prestat....
Ciolan afumat cu fasole verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii