Pieptul de pui se taie bucati si se trece prin masina de tocat sau se marunteste la robot. Se adauga usturoiul, sarea si piperul si se omogenizeaza.
Pieptul de pui se taie bucati si se trece prin masina de tocat sau se marunteste la robot. Se adauga usturoiul, sarea si piperul si se omogenizeaza.
Se adauga 1 ou si faina si se amesteca bine. Cu mainile unse cu ulei se ia din compozitie si se formeaza crochete. Acestea se tavalesc prin ulei, apoi prin oul batut si din nou prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.
Noi le-am servit langa o salata de cartofi.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii