Pieptul de pui se taie bucati si se trece prin masina de tocat sau se marunteste la robot. Se adauga usturoiul, sarea si piperul si se omogenizeaza.
Pieptul de pui se taie bucati si se trece prin masina de tocat sau se marunteste la robot. Se adauga usturoiul, sarea si piperul si se omogenizeaza.
Se adauga 1 ou si faina si se amesteca bine. Cu mainile unse cu ulei se ia din compozitie si se formeaza crochete. Acestea se tavalesc prin ulei, apoi prin oul batut si din nou prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.
Noi le-am servit langa o salata de cartofi.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii