Pieptul de pui se taie bucati si se trece prin masina de tocat sau se marunteste la robot. Se adauga usturoiul, sarea si piperul si se omogenizeaza.
Pieptul de pui se taie bucati si se trece prin masina de tocat sau se marunteste la robot. Se adauga usturoiul, sarea si piperul si se omogenizeaza.
Se adauga 1 ou si faina si se amesteca bine. Cu mainile unse cu ulei se ia din compozitie si se formeaza crochete. Acestea se tavalesc prin ulei, apoi prin oul batut si din nou prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.
Noi le-am servit langa o salata de cartofi.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii