Pieptul de curcan sarat, se pune la marinat in lapte cu usturoi zdrobit cca 1 ora. Se topeste untul intr-o tigaie si se prajesc feliile de carne, scur
Pieptul de curcan sarat, se pune la marinat in lapte cu usturoi zdrobit cca 1 ora.
Se topeste untul intr-o tigaie si se prajesc feliile de carne, scurse, pe ambele parti, cca 4 minute. Se stropeste cu coniac si i se da foc. Cand se stinge flacara, carnea se pune pe farfurie si se stropeste cu sos de coniac.
Alte retete de mancare recomandate:
Vinete impanate
Vinete la cuptor
Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii