Pieptul de curcan sarat, se pune la marinat in lapte cu usturoi zdrobit cca 1 ora. Se topeste untul intr-o tigaie si se prajesc feliile de carne, scur
Pieptul de curcan sarat, se pune la marinat in lapte cu usturoi zdrobit cca 1 ora.
Se topeste untul intr-o tigaie si se prajesc feliile de carne, scurse, pe ambele parti, cca 4 minute. Se stropeste cu coniac si i se da foc. Cand se stinge flacara, carnea se pune pe farfurie si se stropeste cu sos de coniac.
Alte retete de mancare recomandate:
Vinete impanate
Vinete la cuptor
Ciuperci umplute
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryMie imi place foarte mult varianta asta ardeleneasca,am folosit pancetta ,ca altceva nu am gasit
Ciorba de fasole ardeleneasca cu pancettaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii