Curcanul se curata, se spala, se sareaza si se lasa o ora. Apoi se infasoara in felii de slanina, se leaga cu ata, se pune in tava cu un pahar de apa
Curcanul se curata, se spala, se sareaza si se lasa o ora. Apoi se infasoara in felii de slanina, se leaga cu ata, se pune in tava cu un pahar de apa si se introduce in cuptorul cald, la foc potrivit. Se lasa la rumenit si se uda din cand in cand cu sosul din tava. Cand intra usor furculita in carne, se dezleaga atele, se scot feliile de slanina, se stropeste carnea cu rom si se mai lasa in cuptor sa se rumeneasca.
Se serveste cu sos si garnitura de legume.
Alte retete:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Ciuperci la cuptor
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniGustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine
Negresa cu capsuni si mentaNu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...
Cartofi, carnati si fleica la cuptorDin aceste ingrediente, se pot face doi cozonaci obișnuiți. Ei se pot pune rulați simplu în tavă sau...
Desert cozonaci moldovenestiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii