Se curata si se spala carnea de porc, se taie in bucatele, apoi se da de doua ori prin masina de tocat, se sareaza si se pipereaza, dupa care se rumen
Se curata si se spala carnea de porc, se taie in bucatele, apoi se da de doua ori prin masina de tocat, se sareaza si se pipereaza, dupa care se rumeneste in cuptorul incins, intr-un vas cu unt. Castanele, Ia randul lor, se coc in cuptor, pe plita, apoi se decojesc si se toaca Ia masina. Se amesteca bine carnea de porc cu piureul de castane, adaugand si putina nucsoara.
Curcanul se curata, indepartandu-se pieptul. Se umple cu compozitia obtinuta, se coase si se asaza intr-o tava cu ulei. Se introduce Ia cuptor si se lasa, la foc potrivit, sa se rumeneasca, ungandu-se din cand in cand cu sosul din tava.
Se serveste cald, cu garnitura de cartofi prajiti si salata.
Alte retete curcan recomandate
Pulpe de pui la cuptor
Ardei umpluti
Piept de pui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseO bunatate de prajitura,numa buna pentru vreme calda.
Prajitura cu capsuni si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii