Se curata si se spala carnea de porc, se taie in bucatele, apoi se da de doua ori prin masina de tocat, se sareaza si se pipereaza, dupa care se rumen
Se curata si se spala carnea de porc, se taie in bucatele, apoi se da de doua ori prin masina de tocat, se sareaza si se pipereaza, dupa care se rumeneste in cuptorul incins, intr-un vas cu unt. Castanele, Ia randul lor, se coc in cuptor, pe plita, apoi se decojesc si se toaca Ia masina. Se amesteca bine carnea de porc cu piureul de castane, adaugand si putina nucsoara.
Curcanul se curata, indepartandu-se pieptul. Se umple cu compozitia obtinuta, se coase si se asaza intr-o tava cu ulei. Se introduce Ia cuptor si se lasa, la foc potrivit, sa se rumeneasca, ungandu-se din cand in cand cu sosul din tava.
Se serveste cald, cu garnitura de cartofi prajiti si salata.
Alte retete curcan recomandate
Pulpe de pui la cuptor
Ardei umpluti
Piept de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii