Castanele se curata si se pun la fiert in zeama de carne, dupa care se paseaza cu o furculita. Carnea de porc si cea de vitel se trece prin masina de
Castanele se curata si se pun la fiert in zeama de carne, dupa care se paseaza cu o furculita. Carnea de porc si cea de vitel se trece prin masina de tocat, impreuna cu slanina si ficatul curcanului, se amesteca cu oul, si potriveste la gust de sare si piper. Ceapa se toaca marunt si se rumeneste usor in 25 gr unt, apoi se amesteca in tocatura. Se adauga in pasta castanele si se umple curcanul cu compozitia rezultata. Se coase curcanul si se pune in tava cu unt, cu un pahar de apa si se introduce tava in cuptor. Cand curcanul s-a copt, se scoate si se lasa sa se raceasca, apoi i se taie picioarele, pieptul iar la urma se taie umplutura.
Se serveste cu garnitura de laptuci.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Ardei umpluti
Ciuperci la cuptor
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii