Dovleceii se spala si li se taie un capac pe lungime, se curata miezul si se oparesc dovleceii 5 min in apa cu sare. Miezul si capacul se toaca marunt
Dovleceii se spala si li se taie un capac pe lungime, se curata miezul si se oparesc dovleceii 5 min in apa cu sare. Miezul si capacul se toaca marunt.
Orezul se fierbe in apa si vegeta. In ulei se caleste carnea tocata cu ceapa, ardeiul tocat, miezul dovleceilor. Se adauga sare si piper.
Dupa 10 minute se adauga cascavalul taiat cubulete mici, orezul si o lingura porumb din conserva. Se umplu dovleceii. Intr-un vas uns cu ulei se pun rosiile taiate cuburi si peste se asaza dovleceii. Se presara cu putin cascaval ras. Se coace 40 minute.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii