Dovleceii se spala si li se taie un capac pe lungime, se curata miezul si se oparesc dovleceii 5 min in apa cu sare. Miezul si capacul se toaca marunt
Dovleceii se spala si li se taie un capac pe lungime, se curata miezul si se oparesc dovleceii 5 min in apa cu sare. Miezul si capacul se toaca marunt.
Orezul se fierbe in apa si vegeta. In ulei se caleste carnea tocata cu ceapa, ardeiul tocat, miezul dovleceilor. Se adauga sare si piper.
Dupa 10 minute se adauga cascavalul taiat cubulete mici, orezul si o lingura porumb din conserva. Se umplu dovleceii. Intr-un vas uns cu ulei se pun rosiile taiate cuburi si peste se asaza dovleceii. Se presara cu putin cascaval ras. Se coace 40 minute.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateAm facut blaturi din turta dulce, 4 bucati, dar se pot face si mai putine daca doriti un tort nu prea inalt, apoi un jeleu...
Tort din turta dulceEste absolut delicioasa, cu un gust usor dulceag, picant, afumat, un preparat delicios ce merita incercat.
Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoaEu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraSecretul acestor tarte consta in carnea proaspata de porc si carnatii facuti de Sarbatoarea Ignatului-taierea porcului...
Placinte cu carne si carnatiBuni tare si tin si 2 ani.
Gogosari in otet fara conservantDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii