Se pun pipotele si inimile la fiert. Se calesti ceapa uscata, taiata felii in uleiul ramas prajesti ficateii, Ã
Se pun pipotele si inimile la fiert.
Se calesti ceapa uscata, taiata felii in uleiul ramas prajesti ficateii, ii sarezi si ii condimentezi.
Dai prin masina de tocat maruntaiele de pasare, impreuna cu ceapa calita.
Adaugi in tocatura de carne 5 oua, 2 legaturi de ceapa verde tocata fin, 2 legaturi de marar tocat fin.
Adaugi sare dupa gust, condimentezi si omogenizezi compozitia.
Iei o tava de chec si o tapetezi cu hartie pergament unsa cu ulei.
Se aseazi jumatate de tocatura de carne sub forma de strat pe fundul tavii.
Dai branza pe razatoarea mica, o amesteci cu 2 oua, pesmetul si restul de ceapa verde si marar tocat.
Asezi pasta de branza peste carnea din tava.
Deasupra pui restul de carne si nivelezi.
Fierbi celelalte 3 oua, le cureti si le asezi in sir pe lungime, pe mijlocul tocaturii.
Decorezi drobul cu inele de ceapa si asezi pe mijlocul lor masline.
Introduci tava la cuptor si o lasi 30 de minute la foc
potrivit.
Lasa drobul sa se raceasca, apoi il asezi pe un platou si il tai felii.
Decorezi cu ceapa verde si ridichi.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Drob miel
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii