Se pun pipotele si inimile la fiert. Se calesti ceapa uscata, taiata felii in uleiul ramas prajesti ficateii, Ã
Se pun pipotele si inimile la fiert.
Se calesti ceapa uscata, taiata felii in uleiul ramas prajesti ficateii, ii sarezi si ii condimentezi.
Dai prin masina de tocat maruntaiele de pasare, impreuna cu ceapa calita.
Adaugi in tocatura de carne 5 oua, 2 legaturi de ceapa verde tocata fin, 2 legaturi de marar tocat fin.
Adaugi sare dupa gust, condimentezi si omogenizezi compozitia.
Iei o tava de chec si o tapetezi cu hartie pergament unsa cu ulei.
Se aseazi jumatate de tocatura de carne sub forma de strat pe fundul tavii.
Dai branza pe razatoarea mica, o amesteci cu 2 oua, pesmetul si restul de ceapa verde si marar tocat.
Asezi pasta de branza peste carnea din tava.
Deasupra pui restul de carne si nivelezi.
Fierbi celelalte 3 oua, le cureti si le asezi in sir pe lungime, pe mijlocul tocaturii.
Decorezi drobul cu inele de ceapa si asezi pe mijlocul lor masline.
Introduci tava la cuptor si o lasi 30 de minute la foc
potrivit.
Lasa drobul sa se raceasca, apoi il asezi pe un platou si il tai felii.
Decorezi cu ceapa verde si ridichi.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Drob miel
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii