Se pun pipotele si inimile la fiert. Se calesti ceapa uscata, taiata felii in uleiul ramas prajesti ficateii, Ã
Se pun pipotele si inimile la fiert.
Se calesti ceapa uscata, taiata felii in uleiul ramas prajesti ficateii, ii sarezi si ii condimentezi.
Dai prin masina de tocat maruntaiele de pasare, impreuna cu ceapa calita.
Adaugi in tocatura de carne 5 oua, 2 legaturi de ceapa verde tocata fin, 2 legaturi de marar tocat fin.
Adaugi sare dupa gust, condimentezi si omogenizezi compozitia.
Iei o tava de chec si o tapetezi cu hartie pergament unsa cu ulei.
Se aseazi jumatate de tocatura de carne sub forma de strat pe fundul tavii.
Dai branza pe razatoarea mica, o amesteci cu 2 oua, pesmetul si restul de ceapa verde si marar tocat.
Asezi pasta de branza peste carnea din tava.
Deasupra pui restul de carne si nivelezi.
Fierbi celelalte 3 oua, le cureti si le asezi in sir pe lungime, pe mijlocul tocaturii.
Decorezi drobul cu inele de ceapa si asezi pe mijlocul lor masline.
Introduci tava la cuptor si o lasi 30 de minute la foc
potrivit.
Lasa drobul sa se raceasca, apoi il asezi pe un platou si il tai felii.
Decorezi cu ceapa verde si ridichi.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Drob miel
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii