Se pun pipotele si inimile la fiert. Se calesti ceapa uscata, taiata felii in uleiul ramas prajesti ficateii, Ã
Se pun pipotele si inimile la fiert.
Se calesti ceapa uscata, taiata felii in uleiul ramas prajesti ficateii, ii sarezi si ii condimentezi.
Dai prin masina de tocat maruntaiele de pasare, impreuna cu ceapa calita.
Adaugi in tocatura de carne 5 oua, 2 legaturi de ceapa verde tocata fin, 2 legaturi de marar tocat fin.
Adaugi sare dupa gust, condimentezi si omogenizezi compozitia.
Iei o tava de chec si o tapetezi cu hartie pergament unsa cu ulei.
Se aseazi jumatate de tocatura de carne sub forma de strat pe fundul tavii.
Dai branza pe razatoarea mica, o amesteci cu 2 oua, pesmetul si restul de ceapa verde si marar tocat.
Asezi pasta de branza peste carnea din tava.
Deasupra pui restul de carne si nivelezi.
Fierbi celelalte 3 oua, le cureti si le asezi in sir pe lungime, pe mijlocul tocaturii.
Decorezi drobul cu inele de ceapa si asezi pe mijlocul lor masline.
Introduci tava la cuptor si o lasi 30 de minute la foc
potrivit.
Lasa drobul sa se raceasca, apoi il asezi pe un platou si il tai felii.
Decorezi cu ceapa verde si ridichi.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Drob miel

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii