Drob cu maruntaie si branza

Se pun pipotele si inimile la fiert. Se calesti ceapa uscata, taiata felii in uleiul ramas prajesti ficateii, Ã

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g ficat de pasare
  • 500 g pipote si inimi de pasare
  • 10 oua
  • 150 ml ulei
  • 150 g branza
  • 50 g pesmet
  • 200 g ceapa uscata
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 3 legaturi marar
  • piper
  • cimbru
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se pun pipotele si inimile la fiert.

Se calesti ceapa uscata, taiata felii in uleiul ramas prajesti ficateii, ii sarezi si ii condimentezi.

Dai prin masina de tocat maruntaiele de pasare, impreuna cu ceapa calita.

Adaugi in tocatura de carne 5 oua, 2 legaturi de ceapa verde tocata fin, 2 legaturi de marar tocat fin.

Adaugi sare dupa gust, condimentezi si omogenizezi compozitia.

Iei o tava de chec si o tapetezi cu hartie pergament unsa cu ulei.

Se aseazi jumatate de tocatura de carne sub forma de strat pe fundul tavii.

Dai branza pe razatoarea mica, o amesteci cu 2 oua, pesmetul si restul de ceapa verde si marar tocat.

Asezi pasta de branza peste carnea din tava.

Deasupra pui restul de carne si nivelezi.

Fierbi celelalte 3 oua, le cureti si le asezi in sir pe lungime, pe mijlocul tocaturii.

Decorezi drobul cu inele de ceapa si asezi pe mijlocul lor masline.

Introduci tava la cuptor si o lasi 30 de minute la foc

potrivit.

Lasa drobul sa se raceasca, apoi il asezi pe un platou si il tai felii.
Decorezi cu ceapa verde si ridichi.

Alte retete de Paste

Friptura de miel coroana

Drob de miel special

Drob miel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Ciorba de loboda cu franjuri de ou

Ciorba de loboda cu franjuri de ou

Ador să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...

Ciorba de loboda cu franjuri de ou
Samosa cu cartofi

Samosa cu cartofi

Samosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...

Samosa cu cartofi
Cele mai apreciate rețete
Prajitura foaie peste foaie
1
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Placinta cu mere
2
Prajituri

Placinta cu mere

Ne place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...

Placinta cu mere
Supa ungureasca de chimen
3
Supe de legume

Supa ungureasca de chimen

Supa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...

Supa ungureasca de chimen
Sos tartar cu patrunjel
4
Sosuri pentru mancaruri cu peste

Sos tartar cu patrunjel

Pentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...

Sos tartar cu patrunjel
Pandispan cu rahat
5
Prajituri

Pandispan cu rahat

N-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...

Pandispan cu rahat
Parteneri
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...

Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Un Dulce de Post cu Foi de Placinta
ReteteCulinare.RO

Un Dulce de Post cu Foi de Placinta

Un Dulce de Post cu Foi de Placinta