Pentru aceasta reteta de drob de miel se fierbe carnea separat, se taie felii subtiri si se amesteca cu maruntaiele de miel fierte, spalate in apa rece si tocate marunt cu lama unui cutit.
Pentru aceasta reteta de drob de miel se fierbe carnea separat, se taie felii subtiri si se amesteca cu maruntaiele de miel fierte, spalate in apa rece si tocate marunt cu lama unui cutit ascutit. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se adauga peste ceapa si verdeata tocate marunt, cele trei galbenusuri si albusurile batute spuma tare. Amestecul omogenizat bine se pune intr-o forma unsa cu ulei peste care s-a intins prapurele mielului. Umplutura se niveleaza usor si se acopera cu marginile prapurelui. Se introduce forma in cuptor si se coace drobul de miel la foc potrivit. Cand s-a rumenit usor, este gata. Drobul de miel se scoate si se serveste taiat felii groase.
Ornati cu salata verde si inconjurat de felii de ou fiert tare si felii de lamaie.
Alte retete cu carne de miel recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii