1. Se curata ficatul si pipotele. Se spala si se fierb 15 minute in apa cu sare, iar apoi se scurg de zeama si se lasa la racit. 2. Se taie pieptul in
1. Se curata ficatul si pipotele. Se spala si se fierb 15 minute in apa cu sare, iar apoi se scurg de zeama si se lasa la racit. 2. Se taie pieptul in doua pe lungime iar apoi se bate usor cu ciocanul de snitele. Se va avea grija sa nu se rupta carnea. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. 3. Se da prin masina de tocat maruntaiele, ceapa si verdeata se amesteca cu ouale batute usor, sare si piper dupa gust si jumatate din cantitatea de ulei. Se incorporeaza maslinele intregi sau taiate, dupa dorinta. 4. Se aseaza pieptul pe planseta si se toarna compozitia de drob pe mijloc si se ruleaza. Se leaga cu sfoara ca sa nu se desfaca in timpul coptului iar apoi se aseaza drobul in tava. 5. Se toarna deasupra restul de ulei, 2-3 linguri de apa si se introduce tava la cuptor pentru circa 45 de minute.
Se serveste taiat felii garnisit cu sote de morcovi.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii