Pentru escalop de porc cu sos de vin carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat putin si se sareaza. Faina se cerne.
Pentru escalop de porc cu sos de vin carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat putin si se sareaza. Faina se cerne. Bucatile de carne se trec prin faina si se adauga in untura sau ulei cu 100 ml apa. Se toarna 500 ml apa, sare dupa gust si se fierb 10 minute, apoi se adauga vin.
Escalopul de porc cu sos de vin se serveste cald, cu diferite garnituri.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii