Escalop de porc cu sos picant

Pentru escalop de porc cu sos picant carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat putin si se sareaza. Painea se curata de coaja si se taie 10 felii.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de porc - 500 g
  • untura/ulei - 100 g
  • faina - 50 g
  • paine alba - 200 g
  • sos picant - 500 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru escalop de porc cu sos picant carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat putin si se sareaza. Painea se curata de coaja si se taie 10 felii. Faina se cerne. Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in untura sau ulei cu 50 ml apa. Sosul picant se aseaza peste bucatile de carne si se fierb impreuna 10 minute. Feliile de paine se prajesc pe plita sau gratar. Escalopul se aseaza pe cruton.

Escalopul de porc cu sos picant se serveste cald, cu diferite garnituri.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori