Pentru escalop de vitel cu ciuperci si sos de smantana carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata.
Pentru escalop de vitel cu ciuperci si sos de smantana carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame (cele conservate se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece si se taie lame). Faina se cerne. Bucatile de carne se trec prin 25 g faina si se inabusa in ulei cu apa. Ciupercile se inabusa in 25 g unt. Restul de faina (25 g) dizolvata cu 50 ml apa rece, se adauga in 25 g unt incalzit. Se adauga smantana, cca 250 ml apa fiarta, jumatatea de cub MAGGI, sare, piper si se fierb la foc moderat, amestecand continuu pentru a nu se forma aglomerari. Sosul format se amesteca cu ciuperci, bucatile de carne si se mai fierb inca 8-10 minute.
Escalopul de vitel cu ciuperci si sos de smantana se serveste cald, cu diferite garnituri.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaÎmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii