Pentru escalop de vitel cu mustar carnea o spalam,o stergem dupa care o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele. Le condimentam cu sare si piper,acoperim vasul.
Pentru escalop de vitel cu mustar carnea o spalam,o stergem dupa care o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele. Le condimentam cu sare si piper,acoperim vasul si dam la rece 30 min,(eu le-am lasat cca 1 ora) Amestecam pesmetul cu busuioc,oregano si cimbru intr-o farfurie. Batem ouale cu mustarul bine. Trecem bucatile de carne prin ou le tavalim prin pesmet si iar prin ou si pesmet. Le prajim pe ambele parti in uleiul incalzit bine(la foc mic spre mediu). Le scoatem pe un servetel absorbant.
Noi am servit escalopul de vitel cu mustar cu orez fiert cu cury si condimente,
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii