Fajitas de pui este o mancare mexicana cu piept de pui ce se serveste impachetata in foi de tortilla.
Pieptul de pui se curata si se taie in doua pe lungime. Se portioneaza apoi in fasai pe latime. Bucatile de carne le punem intr-un castron unde le amestecam cu plicul de condimente fajita. Va recomand sa folositi cantitatile de carne recomandate pe plicul de condimente. Adaugam uleiul de masline si zeama de la o jumatate de limeta. Acoperim si dam la rece pana a doua zi. Este bine sa punem la marinat carnea seara si a doua zi la pranz sa o pregatim.
Inainte de a pregati Fajitas vom curata ardeiul de seminte si nervuri si il vom taia in fasai pe inaltime.
Ceapa o curatam de coaja si o taiem in doua. Fiecare jumatate o feliem.
Vom pregati carnea in grilul Delimano. Incindem grilul si turnam o lingura de ulei. Punem toata carnea odata si o frigem la foc iute. Cind carnea incepe sa se patrunda adaugam ceapa desfacuta in fasai si ardeiul. Frigem pana cind carnea si legumele incep sa devina aurii.
Foile de tortilla le incalzim la microunde. Dupa ce le-am incalzit le ungem cu guacamole (procedam ca si la clatite cu gemul) si pe fiecare punem cate o portie generoasa de carne. Presaram din loc in loc smantina si impaturim sau rulam. Servim cu pofta!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii