Muschiulet de porc cu ciuperci si afumaturi

Pentru muschiulet de porc cu ciuperci si afumaturi taiati fileul de porc pe lungime si bateti-l cu un ciocan special, pana ramine de 1 cm grosime.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g muschi de porc
  • 150 g de ciuperci
  • 150 g de cirnaciori
  • 100 g de costita afumata
  • 100 g de cascaval
  • 100 g de ceapa
  • 100 ml de ulei
  • piper
  • 3 oua
  • 50 g de marar verde
  • 50 g de pesmet
  • 50 g pasta de rosii
  • 1 pahar cu suc de rosii
  • 1 ardei iute

Mod de preparare

Pentru muschiulet de porc cu ciuperci si afumaturi taiati fileul de porc pe lungime si bateti-l cu un ciocan special, pana ramine de 1 cm grosime. Separat pregatiti umplutura astfel: caliti ceapa in grasime fierbinte, cand se aureste putin puneti ciupercile spalate si taiate, adaugati piper, verdeata, sare. Luati vasul la o parte, omogenizati foarte bine si cand s-a mai racit puneti un ou crud. Peste bucata de muschi intindeti u mplutura, puneti cirnaciorii, 2 oua. Rulati muschiul, prindeti-l in scobitori, puneti-l intr-o tava cu grasime si la inceput cu foc mic. Ungeti rulourile din carne cu vin alb si cu ulei. Cu sosul din tava stropiti friptura si aveti grija ca aceasta sa se rumeneasca pe toate fetele. Cand friptura este gata, lasati-o la racit, scoateti-i scobitorile si taiati-o in felii mai groase.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Inghetata frantuzeasca de vanilie

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Inghetata frantuzeasca de vanilie
Briose aperitiv cu legume si sunca presata

Briose aperitiv cu legume si sunca presata

Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!

Briose aperitiv cu legume si sunca presata
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi

Sarmalute in foi de vita
Cele mai apreciate rețete
Omleta Valentina
1
Aperitive cu oua

Omleta Valentina

La unul din ouale batute se adauga sucul de sfecla rosie. Celelalte doua oua se bat separat. Se confectioneaza din carton...

Omleta Valentina
Salata de fructe Macedonia
2
Salate de fructe

Salata de fructe Macedonia

Pentru salata de fructe Macedonia fructele proaspete, curatate, taiate cubulete, se pun intr-un bol cu zahar si sucul de...

Salata de fructe Macedonia
Punch de iarna
3
Punch-uri

Punch de iarna

Azi te voi invata cum sa faci un Punch de iarna potrivit pentru serile festive in familie

Punch de iarna
Prajitura Bucuresti
4
Prajituri

Prajitura Bucuresti

Blatul: Se bat 4 albusuri cu 4 linguri apa, cand spumeaza se adauga 100g zahar. Separat se bat 4 galbenusuri cu 150 g zahar...

Prajitura Bucuresti
Australian tea
5
Bauturi cu vin

Australian tea

Ceainicul (din portelan) se infierbanta in prealabil. In el se pune cate o lingurita de ceai negru si o lingurita de ceai...

Australian tea
Parteneri
Reteta de rulouri cu dovleac si scortisoara
Bucataras.RO

Reteta de rulouri cu dovleac si scortisoara

Pentru această Reteta de rulouri cu dovleac si scortisoara m-am inspirat de la Andreea chinesefood. Aluatul e foarte pufos...

Reteta de rulouri cu dovleac si scortisoara
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Gustos.RO

Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute

Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...

Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Inghetata cu Branza si Capsuni
ReteteCulinare.RO

Inghetata cu Branza si Capsuni

Inghetata cu Branza si Capsuni