Pentru farfalle a la dimineata devreme carnea de pui se spala, se fierbe in apa cu sare si se taie fasii. Farfalele se fierb in apa cu sare, se scurg.
Pentru farfalle a la dimineata devreme carnea de pui se spala, se fierbe in apa cu sare si se taie fasii. Farfalele se fierb in apa cu sare, se scurg si se trec prin jet de apa rece. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie patratele. Farfalele se amesteca cu untul topit, carnea de pui, rosii, ananas, busuioc, sare si piper.
Farfalle a la dimineata devreme se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii