Pentru farfalle a la dimineata devreme carnea de pui se spala, se fierbe in apa cu sare si se taie fasii. Farfalele se fierb in apa cu sare, se scurg.
Pentru farfalle a la dimineata devreme carnea de pui se spala, se fierbe in apa cu sare si se taie fasii. Farfalele se fierb in apa cu sare, se scurg si se trec prin jet de apa rece. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie patratele. Farfalele se amesteca cu untul topit, carnea de pui, rosii, ananas, busuioc, sare si piper.
Farfalle a la dimineata devreme se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii