Se curata ceapa si morcovii, apoi se taie ceapa in rondele subtiri iar morcovii in felii apoi in fasii, putin pe diagonala, de marimea chibritelor. Tu
Se curata ceapa si morcovii, apoi se taie ceapa in rondele subtiri iar morcovii in felii apoi in fasii, putin pe diagonala, de marimea chibritelor. Tuchini / castravetii se spala bine, indepartam capetele cu codite, apoi, cu coaja cu tot, ii impartim in sferturi, longitudinal, apoi ii maruntim.
Carnea o clatim, o stergem pana se usuca, o taiem in felii subtiri si o taiem in fasii de 4-5 cm. Intr-un wok sau intr-o tigaie mai adanca, incingem 2 linguri de ulei. Adaugam carnea si o prajim
La foc iute amestecand continu, apoi o scoatem afara si o punem deoparte. Fierbem zeama de carne, adaugam restul de ulei (3 linguri) si il incalzim la foc iute. Adaugam ceapa, o calim 1 minut, apoi morcovii, apoi peste 3 minute tuchini / castravetii si ciupercile. Totul se mai prajeste 3 minute, amestecand continu.
Diluam cu 1,5 dl apa, faramitam cubuletele de concentrat de supa, acoperim si mai fierbem la foc mediu inca 10 minute. Adaugam carnea si o infierbantam.
Alte retete pui recomandate
Pui cuptor
Placinta carne pui
Pui cu ciuperci
Pulpe pui
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postEu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraM-am inspirat de pe blogul retetefeldefel
Paste cu ton si dovlecelOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii