Se alege fasolea si se pune la inmuiat in apa calduta cu o seara inainte. Ciolanul de porc bine curatat se pune in apa rece deasemenea din ajun. Se
Se alege fasolea si se pune la inmuiat in apa calduta cu o seara inainte. Ciolanul de porc bine curatat se pune in apa rece deasemenea din ajun. Se fierbe fasolea in doua ape si in final se pune in apa fierbinte cu ciolanul afumat si cepele taiate marunt. Cind fasolea este fiarta, se pune foaia de dafin, sare, piper, iar la urma se adauga otetul. Carnea se scoate de pe os, se taie bucati potrivite.
Alte retete recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii