Se alege fasolea si se pune la inmuiat in apa calduta cu o seara inainte. Ciolanul de porc bine curatat se pune in apa rece deasemenea din ajun. Se
Se alege fasolea si se pune la inmuiat in apa calduta cu o seara inainte. Ciolanul de porc bine curatat se pune in apa rece deasemenea din ajun. Se fierbe fasolea in doua ape si in final se pune in apa fierbinte cu ciolanul afumat si cepele taiate marunt. Cind fasolea este fiarta, se pune foaia de dafin, sare, piper, iar la urma se adauga otetul. Carnea se scoate de pe os, se taie bucati potrivite.
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii