Se alege fasolea alba, se spala si se pune la muiat din ajun in apa calduta. Se spala bine oasele de porc si se pun in apa rece, de asemenea din ajun.
Se alege fasolea alba, se spala si se pune la muiat din ajun in apa calduta. Se spala bine oasele de porc si se pun in apa rece, de asemenea din ajun. Se fierbe fasolea ½ ora si se arunca prima apa. Se pune din nou la fiert cu apa fierbinte impreuna cu oasele de porc. Se adauga cepele taiate marunt. Din cind in cind se controleaza si se mai adauga putina apa. Cind fasolea este aproape fiarta, se pune foaia de dafin si sare dupa gust. La urma se adauga otetul. Se poate prepara si cu carne de porc proaspata in loc de oase, in
care caz se adauga doua linguri cu pasta de rosii, putin cimbru si sare mai multa.
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiUmilul păstârnac este unul dintre ingredientele mele preferate, atât pentru preparate dulci, cât şi sărate. Este atât...
Tarta cu pastarnacIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macO cana de ceai fierbinte si un fursec delicios incalzesc inima oricui!
Fursecuri fragedePentru cei ce iubesc prajiturile acrisoare, dar in acelasi timp lejere, aceste muffins sunt perfecte pentru zilele calduroase...
Muffins cu lime si ciocolata albaMultumesc Rocsi pentru reteta Bunatati de Craciun
Desert cornulete de zapadaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii