Pentru fasole boabe cu ciolan de porc fasolea boabe se spala si se lasa in apa rece 12 ore. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt, se opareste si se indeparteaza apa.
Pentru fasole boabe cu ciolan de porc fasolea boabe se spala si se lasa in apa rece 12 ore. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt, se opareste si se indeparteaza apa. Rasolul se taie in 5 bucati, se spala in apa rece. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Bucatile de rasol se aseaza in tava cu 25 g untura sau ulei si 50 ml apa, se sareaza si se introduc la cuptor. Dupa 5-8 minute se adauga cca 500 ml apa si se continua inabusirea. Fasolea se pune la fiert in apa, care se va indeparta dupa primele clocote si se va inlocui cu o alta fierbinte. Separat, ceapa se inabusa in 75 ml ulei sau untura cu 75 ml apa, se adauga pasta de tomate, cimbru, foi de dafin, sare, piper, se fierb 5-8 minute si se adauga fasolea (cand aceasta este aproape fiarta). Se adauga rasolul si se mai fierb 8 minute. Spre finalul fierberii se adauga jumatate din patrunjelul verde.
Fasolele boabe cu ciolan de porc se servesc calde, cu patrunjel verde deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii