Pentru fasole verde cu carne de porc carnea se portioneaza in 5 bucati si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii.
Pentru fasole verde cu carne de porc carnea se portioneaza in 5 bucati si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Faina se cerne. Fasolea verde proaspata se trece sub jet de apa rece si se fierbe (cea din conserva se trece deasemenea sub jet de apa rece). Patrunjelul si mararul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se inabusa impreuna cu ceapa si usturoiul in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Fasolea verde se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa; se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, rosiile, sarea, piperul si cantitatea de apa ramasa, apoi se continua fierberea impreuna cu carnea. La finalul fierberii, se adauga jumatate din patrunjelul si mararul verde.
Fasolele verde cu carne de porc se serveste cald.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii