Bucatile de pui se albesc in putin ulei. Cepele, morcovii si telina se toaca marunt. Se adauga legumele maruntite peste carne, se agauga un pic de apa
Bucatile de pui se albesc in putin ulei.
Cepele, morcovii si telina se toaca marunt.
Se adauga legumele maruntite peste carne, se agauga un pic de apa si se lasa sa fiarba cam 15 min.
Intre timp se curata fasolea si apoi se adauga in oala.
Dupa 10 min se adauga si piureul de rosii, se potriveste gustul cu sare, piper, amestecati si se mai lasa sa fiarba.
Dupa 5 minute, se taie verdeata si se adauga in oala.
Reteta Fasole verde cu pui a fost propusa de moatza
Alte retete: Pui umplut cu orez aromat; Rulada intre legume
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcva invit la o prajiturica aromata si racoritoare. Cate portii sa scot de la frigider?
Prajitura cu fructe, crema de vanilie si friscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii